Spoedberaad bij Newcastle United na nieuwe wanprestatie

Reacties

De directie van Newcastle United houdt maandag een spoedberaad over de slechte prestaties van het eerste elftal. Volgens diverse Engelse media staat de positie van manager Steve McClaren onder druk.

Spoedberaad bij Newcastle United na nieuwe wanprestatie

Newcastle United gaf afgelopen zomer bijna honderd miljoen euro uit aan nieuwe spelers, maar staat desondanks voorlaatste. Hoofd scouting Graham Carr, ambassadeur Bob Moncur, directeur Lee Charnley en McClaren zelf gaan maandag in gesprek over de nabije toekomst, weet Sky Sports.

De 54-jarige McClaren gaf na de blamage tegen concurrent Bournemouth (1-3) van afgelopen weekend aan niet zelf de handdoek te werpen. 'Ik stap absoluut niet op. Het is aan andere personen om over mijn toekomst te oordelen. Zelf doe ik dat niet. Ik heb genoeg ervaring. Ik heb dit al vaker meegemaakt. Ik ben overtuigd van onze werkwijze, maar als we spelen zoals vandaag is er geen enkele hoop dat we erin blijven.'

Bij Newcastle United staan de Nederlanders Tim Krul, Vurnon Anita, Siem de Jong, Daryl Janmaat en Georginio Wijnaldum onder contract. McClaren zelf heeft ook een verleden in Nederland, hij was tot twee keer toe trainer van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.