Spitsuur bij Inter: 'Optimisme over Lukaku, opvolger Onana in de startblokken'

Reacties

De naam van Internazionale duikt dagelijks op in de transfercarrousel. Dit keer wordt ingezoomd op de mogelijke terugkeer van Romelu Lukaku en de wisseling van de wacht onder de lat.

Spitsuur bij Inter: 'Optimisme over Lukaku, opvolger Onana in de startblokken'
© Pro Shots

Volgens La Gazzetta dello Sport wil Inter dertig miljoen euro exclusief bonussen betalen om de terugkeer van Lukaku te realiseren. Chelsea zette aanvankelijk in op 45 miljoen euro, maar is bereid om de vraagprijs met vijf miljoen euro te laten zakken. Er heerst voorzichtig optimisme in Milaan, maar The Blues worden gezien als een wispelturige handelspartner.

Lukaku zelf wil niets liever dan terugkeren bij Inter. De Belgische spits verruilde de club twee jaar geleden voor Chelsea, maar ook zijn tweede periode op Stamford Bridge mondde uit in een teleurstelling. Na een jaar op huurbasis bij de Nerazurri hoopt Lukaku op een permanente terugkeer naar de Serie A. Eigenaar Steven Zhang stelt ondertussen alles in het werk om een rentree mogelijk te maken en de dertigjarige aanvaller te koppelen aan aanwinst Marcus Thuram.

Keepersdossier
Dan is er nog het keepersdossier. Het is bekend dat André Onana op de drempel van een transfer naar Manchester United staat. Bayern München-doelman Yann Sommer moet hem opvolgen. United hoopt Onana naar verluidt donderdag binnen te halen. Dat betekent dat Inter kan versnellen in de strijd om de handtekening van Sommer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.