Sparta wint bij afscheid duo, Menig trefzeker bij Jong Ajax

Reacties

Sparta Rotterdam heeft in de laatste wedstrijd met John de Wolf en Peter van den Berg op de bank gewonnen van nummer drie FC Eindhoven. In de laatste speelronde van de Jupiler League in 2014 won Jong Ajax ook.

Sparta wint bij afscheid duo, Menig trefzeker bij Jong Ajax

Sparta Rotterdam-FC Eindhoven 2-0
Kenny Teijse was met zijn treffer op slag van rust de gevierde man op Het Kasteel, waar trainer Alex Pastoor vanaf 1 januari het duo De Wolf/Van den Berg zal opvolgen. Pastoor begint dan aan zijn klus in de wetenschap dat Sparta, voorlopig de nummer zes, de aansluiting met de bovenste vijf ploegen heeft gevonden. In de slotfase werd Peter van den Berg na een opstootje naar de tribune gestuurd en maakte invaller Denis Mahmudov nog de 2-0. Voor nummer drie Eindhoven is het puntenverlies zuur. Bij minimaal een punt was nummer twee Roda JC gepasseerd.

Jong Ajax-De Graafschap 3-1
De Amsterdammers zijn mede dankzij de dadendrang van Queensy Menig met een zege aan de derde periode begonnen. De jonge aanvaller maakte voor rust de 2-0 en na de pauze de 3-0. Sam Hendriks had na twaalf minuten de score geopend voor de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam. De late aansluitingstreffer van Jerry van Ewijk, hij benutte een strafschop, was slechts voor de statistieken.

Ajax is momenteel zevende met twee puntjes minder dan Sparta. De Graafschap, dat door een rode kaart voor Ted van de Pavert het duel met tien man besloot, is middenmoter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.