Sneijder biedt Prandelli een helpende hand

Cesare Prandelli heeft weer wat lucht als trainer van Galatasaray. Wesley Sneijder bood de Italiaan hulp in de moeizame avond bij Kayseri Erciyesspor (1-2).

Met slechts één overwinning in de laatste vijf duels was de druk op Prandelli al stevig. Zeker na de afstraffing in de Champions League bij Arsenal (5-1 nederlaag) was een positief resultaat meer dan welkom om de onrust niet verder te vergroten.

Die overwinning kwam er ook. In de tweede helft nam Galatasaray afstand van Kayseri Erciyesspor. Burak Yilmaz brak kort na rust de ban. Sneijder maakte het karwei af door uit een vrije trap fraai 0-2 te maken. De thuisploeg kwam nog terug via Caner  Osmanpaşa, maar de gewisselde Oranje-international zag vanaf de kant dat het daarbij bleef. Door de zege klimt Galatasaray naar de derde plaats in de Turkse competitie.