Slepende blessure kost Navas deelname aan Copa América

Reacties

Keylor Navas moet inderdaad verstek laten gaan op de Copa América Centenario. De doelman van Real Madrid en Costa Rica moet rust nemen om zijn achillespeesblessure niet te laten verergeren. Danny Carvajal, keeper van Deportivo Saprissa, vervangt hem.

Slepende blessure kost Navas deelname aan Copa América

Maandagavond ontstonden al twijfels over de Copa-deelname van Navas, toen Real bevestigde dat de 29-jarige sluitpost niet ongeschonden uit de Champions League-finale tegen Atlético Madrid was gekomen. Later kwam de bond van Costa Rica (FEDEFUTBOL) met het definitieve uitsluitsel: de 66-voudig international is er niet bij als zijn land vanaf 3 juni deelneemt aan de jubileumeditie van het Zuid-Amerikaanse kampioenschap.

Dat is voor de nationale ploeg van Costa Rica een flinke aderlating. Op het WK 2014 in Brazilië stond Navas met zijn katachtige reflexen aan de basis van de kwartfinaleplaats. Nederland was na penalty's te sterk. Er is echter kans op complicaties als de doelman van Real doorspeelt met zijn huidige blessure. De kwetsuur speelde hem eind dit seizoen ook al parten en kostte hem vorig jaar deelname aan de Gold Cup.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.