Sleegers sluit lucratieve deal, Eindhoven is 60 procent van de goals kwijt

Reacties

De toekomst van Joey Sleegers ligt in de Verenigde Arabische Emiraten. De linksbuiten annex aanvallende middenvelder gaat aan de slag bij promovendus Dibba Al Fujairah. Hij was vorig seizoen een belangrijke kracht voor FC Eindhoven, maar beschikte over een aflopend contract.

Sleegers sluit lucratieve deal, Eindhoven is 60 procent van de goals kwijt
© Pro Shots

Sleegers speelde drie seizoenen voor Eindhoven. Hij noteerde 103 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 44 doelpunten en 21 assists. In het afgelopen reguliere Keuken Kampioen Divisie-seizoen zorgde Sleegers in 35 optredens voor 21 doelpunten en 12 assists, waarmee hij op beide vlakken de beste cijfers noteerde bij Eindhoven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 27-jarige Sleegers is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, waarvoor hij niet uitkwam in het eerste elftal. De club verhuurde hem in het seizoen 2014/15 wel al aan Eindhoven. Na periodes bij NEC, VVV-Venlo (huurbasis), AS Trencín en opnieuw Eindhoven komt Sleegers nu terecht in het Midden-Oosten, waar hij voor één seizoen tekent.

Eindhoven is de gehele voorhoede van het afgelopen seizoen kwijtgeraakt. Behalve Sleegers vertrokken immers ook Charles Andreas Brym (Sparta Rotterdam) en Jort van der Sande (NAC Breda). Het drietal was vorig seizoen verantwoordelijk voor 41 doelpunten, bijna 60 procent van alle treffers. Met Pjotr Kestens en Moussa Sanoh heeft Eindhoven al twee nieuwe aanvallers binnengehaald.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.