Sinkgraven zet na verpulveren Duits record hoog in

Reacties

Bayer Leverkusen heeft zich met indrukwekkende cijfers geplaatst voor de knock-outfase van de Europa League. Het vertrouwen is groot bij Die Werkself.

Sinkgraven zet na verpulveren Duits record hoog in
© Pro Shots
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
4 - 0
Slavia Praag
Slavia Praag

Bayer Leverkusen sloot donderdag de groepsfase van de Europa League in stijl af. Dankzij de 4-0 zege werd niet alleen de groepswinst gepakt, maar werd en passant ook een Duits record verpulverd. Nimmer had een Bundesliga-vertegenwoordiger 21 treffers in de groepsfase van de Europa League gemaakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Leon Bailey was tegen Slavia Praag met twee goals de grote man. 'Het was een perfecte avond voor iedereen', zei de Jamaicaanse aanvaller na de 4-0 zege. 'Alles lukte. We waren dominant met en zonder de bal.' Bailey scoorde in de groepsfase vijf keer.

Daley Sinkgraven, die tegen Slavia Praag als middenvelder fungeerde, had genoten van de Europese avond. 'Het was gewoon leuk. Hoe ver we in dit toernooi nog kunnen komen? Heel ver', zei de Nederlandse linkspoot, die een doelpunt van zijn voet zag worden afgekeurd.

Trainer Peter Bosz was zonder meer tevreden met het spel en het resultaat, maar wilde niet te veel vooruitlopen op de toekomst in de Europa League. 'We zijn in eerste instantie blij dat we groepswinnaar zijn geworden en in Pot 1 zitten. Maar we moeten afwachten wat er op ons pad komt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.