'Sinisterra komt in privéjet vol grote namen terug naar Europa'

Reacties

De verlengde Zuid-Amerikaanse interlandperiode én de coronaproblemen op het continent zorgen ervoor dat de Europese clubs oplossingsgericht moeten denken. Feyenoorder Luis Sinisterra schijnt in een privévliegtuig vol grote namen terug te keren naar het Europese continent.

'Sinisterra komt in privéjet vol grote namen terug naar Europa'
© Pro Shots

Aankomend weekend staat weer volgepland met competitiewedstrijden, terwijl er in Zuid-Amerika in de nacht van donderdag op vrijdag nog gevoetbald wordt. Zo staat onder meer het treffen tussen Colombia en Chili op de rol. Verschillende clubs hebben nu samen een privéjet geregeld, om de internationals die in dit duel in actie komen na afloop zo snel mogelijk naar Europa te brengen.

La Gazzetta dello Sport heeft begrepen dat Juventus, Internazionale, Napoli, Fiorentina en Bologna samen met Eintracht Frankfurt, FC Porto, Racing Genk en Feyenoord voor een privévliegtuig hebben gezorgd. Dit vliegtuig zal kort na het einde van Colombia-Chili opstijgen en vrijdagmiddag in Parijs landen. Vanuit de Franse hoofdstad zullen de spelers dan ieder hun eigen weg gaan.

Door de speciaal geregelde vlucht kunnen de internationals weer redelijk op tijd bij hun clubs zijn en dit weekend gewoon in actie komen. Voor Sinisterra was haast overigens niet echt nodig: de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Heracles Almelo is immers uitgesteld. De Rotterdammers hebben een vrij weekend en spelen dinsdag in de Conference League tegen Maccabi Haifa.

Brazilië en Argentinië komen in de nacht van donderdag op vrijdag ook nog in actie. Volgens La Gazzetta dello Sport kunnen de internationals die voor deze landen spelen met reguliere vluchten al op vrijdag in Europa aankomen. In totaal zijn er acht Argentijnse spelers die aankomend weekend weer aan de bak moeten in de Serie A, onder wie Lautaro Martínez van Internazionale en Paulo Dybala van Juventus.

In Engeland levert de Zuid-Amerikaanse interlandperiode nog veel meer problemen op. Lees daar in onderstaand artikel meer over:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.