Simeone hoeft tegen Barcelona niet meer te improviseren

Reacties

Trainer Diego Simeone hoeft dinsdagavond in de Champions League-kwartfinale tegen Barcelona niet meer zo te improviseren als afgelopen zaterdag tegen Real Betis (5-1). Diego Godín en Stefan Savic zijn met de selectie van Atlético Madrid afgereisd naar Barcelona voor de heenwedstrijd.

Simeone hoeft tegen Barcelona niet meer te improviseren

Godín en Savic ontbraken tegen Betis nog in het hart van de defensie, maar zijn nu hersteld van hun hamstring- en teenblessure. De Uruguayaan en de Montenegrijn trainden zondag zonder problemen mee met hun ploeggenoten en lijken daardoor klaar voor een rentree tegen Barcelona. Een onervaren centrum met Lucas Hernández (20) en Nacho Monsalve (21) is daardoor zeer onwaarschijnlijk.

Ook in zijn aanvallende opties zit Simeone waarschijnlijk weer wat ruimer. Yannick Ferreira Carrasco is hersteld van de enkelblessure die hij opliep bij de Belgische nationale ploeg. In tegenstelling tot de 22-jarige vleugelspits staan verdediger José María Giménez en de middenvelders Tiago en Oliver Torres door fysieke ongemakken nog wel aan de kant in Camp Nou.

Simeone nam in totaal 24 spelers mee naar de Catalaanse hoofdstad, waar Atlético begin dit jaar nog met 2-1 verloor. Achter rechtsback Jesús Gamez en de Argentijnse aanvaller Luciano Vietto staan vraagtekens. Maandagavond staat de laatste training op het programma voor de ploeg van Simeone, die de laatste zes onderlinge confrontaties met Barça stuk voor stuk verloor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.