Sheffield-middenvelder maakt wereldgoal in League One

Reacties
Sheffield-middenvelder maakt wereldgoal in League One
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Middenvelder Barry Bannan van Sheffield Wednesday luistert altijd goed naar zijn vader. En daar werd hij zaterdag vorstelijk voor beloond. De middenvelder maakte vanaf halverwege de helft van tegenstander MK Dons een schitterende treffer en had dat voor een groot deel te danken aan zijn vader.

'Toen ik naar de verdediger keek, kon ik de keeper al op de achtergrond zien. Hij stond vrij ver van zijn lijn. Mijn vader zei altijd dat ik van ver moet schieten, omdat keepers het nooit verwachten dat je van zo ver op doel schiet. Ik heb dat vanaf kinds af aan al in mijn hoofd zitten', vertelde hij tegenover Sky Sports na afloop van de League One-wedstrijd die eindigde in een 3-2 overwinning voor Sheffield Wednesday.

Bannan nam de bal heerlijk op zijn schoen en de keeper was kansloos. Tekst loopt door onder video.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Bannan was het naar eigen zeggen niet zijn eerste wereldgoal. 'Ik heb ooit een vergelijkbare goal gemaakt in een uitwedstrijd tegen Blackpool. Maar die van vanavond was mooier.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Sheffield Wednesday
Meer over Sheffield Wednesday
Meer B. Bannan
Meer over B. Bannan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.