Sevilla wint ruim in mogelijk afscheidsduel Sampaoli

Reacties

Sevilla heeft in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen ruim gewonnen van Osasuna. De ploeg van coach Jorge Sampaoli, die waarschijnlijk zal vertrekken om bondscoach van Argentinië te worden, liep kinderlijk eenvoudig uit naar een 5-0 zege op het al gedegradeerde Osasuna.

Sevilla wint ruim in mogelijk afscheidsduel Sampaoli

In aanloop naar het duel met de nummer voorlaatst liet Sampaoli doorschemeren graag de overstap naar de nationale ploeg te maken. Wel stelde hij dat de club er eerst met de Argentijnse bond uit moet komen.

In wat zo goed als zeker zijn laatste duel als coach van Sevilla was, stond al bij rust een ruime voorsprong op het scorebord. Vitolo, Franco Vázquez en Stevan Jovetic zorgen dat het na 35 minuten al 3-0 stond. Na rust tilde Vázquez de stand met zijn tweede goal naar 4-0 en was het laatste woord aan Vitolo, die de eindstand op 5-0 bepaalde.

Sevilla wist al voor het duel dat het vierde zou worden in Spanje. De formatie van Sampaoli, die aanvankelijk ook in beeld was om bondscoach bij Oranje te worden, eindigt op 72 punten. Osasuna besluit met 22 punten en liefst 94 tegengoals, waardoor de ploeg afgetekend is gedegradeerd. Alleen Granada deed het met twee punten minder slechter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.