Seizoen voor Huntelaar en Schalke begint met blamage

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar is het seizoen met Schalke 04 desastreus begonnen. De club van de Nederlandse spits verloor in de eerste ronde van de strijd om de DFB-Pokal met 2-1 van Dynamo Dresden, dat actief is op het derde niveau.

Seizoen voor Huntelaar en Schalke begint met blamage

Huntelaar maakte in het bekerduel zijn rentree. Vanwege het WK sloot hij bij Schalke 04 later aan in de voorbereiding. Zonder minuten in de benen mocht hij maandag wel in de basis starten van trainer Jens Keller.

Tot succes leidde de terugkeer van Huntelaar niet. Door goals van Justin Eilers (strafschop) en Nils Teixeira stond Schalke na vijftig minuten met 2-0 achter. Hoewel Joël Matip nog wel voor de aansluitingstreffer zorgde, kon Schalke een nederlaag niet voorkomen.

Daardoor begint het seizoen voor Schalke in mineur. De competitie begint zaterdag voor de club uit Gelsenkirchen met een uitwedstrijd bij Hannover 96. Voor Dynamo Dresden is de stunt een groot succes. Bij de club uit de derde Bundesliga deed de Nederlander Sylvano Comvaluis tachtig minuten mee. Zijn landgenoot Furhgill Zeldenrust zat de hele wedstrijd op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.