Scolari begrijpt teleurstelling, Fred ziet vier wonderen

Reacties

Hoewel heel het Braziliaanse volk uitging van een zege, kon bondscoach Felipe Scolari best leven met het doelpuntloze gelijkspel tegen Mexico.

Scolari begrijpt teleurstelling, Fred ziet vier wonderen

'Al met al is de 0-0 niet echt een goed resultaat, maar het geeft de verhoudingen wel goed weer', analyseerde Scolari direct na het tweede groepsduel. 'We speelden tegen een heel goede ploeg. Natuurlijk gingen we voor de overwinning, maar je moet accepteren dat Mexico óók een goede ploeg is. We hebben kansen gehad op een zege, maar dat geldt ook voor de tegenstander.'

Door het gelijkspel is de WK-gastheer nog niet zeker van de volgende ronde. 'Ik begrijp daarom dat de Brazilianen teleurgesteld zijn. Maar nogmaals: we speelden tegen een goede ploeg', aldus Scolari. Mexico heeft, net als Brazilië, na twee duels vier punten. Kroatië en Kameroen zijn na één duel nog puntloos.

De Braziliaanse spits Fred weet waarom Brazilië niet met een overwinning van het veld stapte. 'We moeten hun doelman feliciteren. Hij heeft niet één, maar vier wonderen verricht', doelde de Braziliaan op de vier weergaloze reddingen van Guillermo Ochoa. De Mexicaanse doelman groeide daarmee uit tot man van de wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.