'Brede selectie vangt absentie Hulk probleemloos op'

Reacties

Brazilië speelt dinsdagavond zijn tweede wedstrijd van dit WK, maar het is nog onduidelijk of bondscoach Luis Felipe Scolari tegen Mexico een beroep kan doen op Hulk. De aanvaller miste de laatste training vanwege een spierblessure.

'Brede selectie vangt absentie Hulk probleemloos op'

Maar Scolari maakt zich geen zorgen over het duel met Mexico, dat net als Brazilië drie punten heeft na de eerste speelronde in Groep A. 'Wij hebben geen probleem, zelfs niet als Hulk niet meedoet. We beschikken over een brede selectie met voldoende goede voetballers om eventuele blessures op te vangen.'

'Laat iedereen nu niet denken dat we dit wel even gaan winnen. Mexico beschikt over een sterke selectie en heeft een geweldige coach, die een goede organisatie heeft neergezet. Wij zullen goed moeten zijn om deze tegenstander te verslaan', vervolgde Scolari maandagavond tijdens de persconferentie van de Seleção.

Afgelopen donderdag opende Brazilië het WK met een 3-1 overwinning op Kroatië en een dag later won Mexico met 1-0 van Kameroen. In de achtste finale spelen de nummer één en twee uit Groep A tegen respectievelijk de nummer twee en één uit Groep B, waar Nederland deel van uitmaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.