Schreuder woedend na puntenverlies tegen NAC Breda

Reacties

'Ik ben witheet', reageerde FC Twente-trainer Alfred Schreuder na de 1-1 remise tegen NAC Breda. De coach was niet te spreken over de instelling van zijn ploeg, die in de laatste vijf duels vier keer verloor.

Schreuder woedend na puntenverlies tegen NAC Breda

FC Twente gaf vlak voor tijd een 1-0 voorsprong weg. 'Dat we de 2-0 niet maakten is tot daar aan toe, maar dan moet je wel met ziel en zaligheid de 1-0 verdedigen. Dat miste ik. We riepen het over onszelf af. Dit is heel triest', foeterde Schreuder tegenover FOX Sports.

Schreuder snapt dat hij onder vuur ligt bij de aanhang. 'Dat is logisch, want ik ben verantwoordelijk', sprak hij. 'Natuurlijk is dat zwaar, maar zware tijden zijn er om er sterker uit te komen.' Schreuder erkende dat de onzekerheid over de situatie bij de club (FC Twente staat er financieel slecht voor) en zijn eigen rol knaagt. 'Je hoort en leest een hoop. Ik probeer me ervoor af te sluiten, maar krijg het wel mee.'

Spits Luc Castaignos, die Twente al vroeg op voorsprong hielp, zit in zijn maag met de crisis van de ploeg, die het zicht op de plaatsen die rechtgeven op deelname aan de play-offs dreigt kwijt te raken. 'Dit is shit, zeg. Een kutsituatie', zei hij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.