Schreuder wil bevestiging status Twente zien in Dordrecht

Reacties

FC Twente-trainer Alfred Schreuder wil zondagmiddag tegen hekkensluiter FC Dordrecht laten zien dat zijn ploeg in de bovenste regionen van de Eredivisie thuishoort. De coach van de Tukkers beseft dat zijn ploeg moet winnen.

Schreuder wil bevestiging status Twente zien in Dordrecht

Twente is momenteel de nummer vier van de Eredivisie. De achterstand op koploper PSV bedraagt negen punten, terwijl Ajax en Feyenoord respectievelijk vijf en twee punten meer hebben.

'FC Dordrecht heeft dit seizoen wisselend gepresteerd', weet Schreuder. 'Dordrecht heeft zowel in thuis- als uitwedstrijden dezelfde aanvallende spelopvatting, dit komt omdat de ploeg vaak één-op-één speelt. In elke wedstrijd creëert Dordrecht goede kansen, ook  in hun wedstrijden tegen Ajax en Vitesse', blijft de coach in zijn analyse op de clubwebsite op zijn hoede.

Twee weken geleden ging Twente op bezoek bij Excelsior pijnlijk onderuit.  'We willen bovenin blijven meedraaien, dan moeten we laten zien dat we geleerd hebben van de wedstrijd tegen Excelsior. Afgelopen week hebben we ons hersteld tegen Go Ahead Eagles (bekertoernooi, red.) en Heerenveen (2-0, red.). Je weet dat je niet altijd goed kan spelen, maar dan is het belangrijk dat je een goede instelling toont en er als ploeg voor blijft vechten, zoals in de tweede helft tegen Heerenveen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.