Schreuder haalt Lachman na maand weer bij selectie

Reacties

Darryl Lachman sluit een maand na zijn verbanning weer aan bij de selectie van FC Twente. Het is het resultaat van een gesprek dat de 25-jarige verdediger woensdagmiddag heeft gehad met zijn zaakwaarnemer en trainer Alfred Schreuder.

Schreuder haalt Lachman na maand weer bij selectie

Lachman werd op 23 februari teruggezet naar de beloften, omdat zijn inzet in wedstrijden en training volgens Schreuder te wensen overliet. In de optiek van de Twente-coach betrof het een mentale kwestie. In de nasleep van die sanctie liet de begin dit seizoen van PEC Zwolle overgenomen mandekker zelf ook weten 'mentaal niet heel sterk te zijn'.

Schreuder wil zijn pupil nu een herkansing geven. 'Het is aan Darryl zelf om te laten zien dat hij bij het team hoort. Daar krijgt hij op de trainingen de kans voor', aldus Schreuder op de Twente-website over de situatie van Lachman, die maandag weer aansluit bij de A-selectie van de Tukkers.

De rentree van Lachman biedt Twente mogelijk uitkomst in de personele problemen achterin. Aanvoerder Andreas Bjelland viel zaterdag uit met een voetblessure, waarna de achttienjarige Joachim Andersen moest opdraven. Bovendien bestaat de kans dat Rasmus Bengtsson nog deze maand vertrekt naar Malmö FF.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.