Twente heeft nog tot eind maart om Bengtsson te slijten

Reacties

FC Twente heeft nog tot eind maart om een transfer van Rasmus Bengtsson (28) af te ronden. De noodlijdende Enschede club en het Zweedse Malmö FF zijn wederom in gesprek over een overgang van de verdediger, die met zijn salaris fors op de begroting drukt.

Twente heeft nog tot eind maart om Bengtsson te slijten

De transfermarkt in Zweden is geopend tot eind maart. Bengtsson, die over een aflopende verbintenis beschikt, is momenteel nog wel uit de roulatie met een knieblessure.

De Zweed kwam in 2010 op transfervrijebasis over van Hertha BSC, dat hem een jaar eerder overnam van Trelleborgs FF. In zijn vaderland begon Bengtsson zijn loopbaan bij Malmö.

Behalve Bengtsson staat centrumverdediger Andreas Bjelland de komende weken ook buitenspel. De aanvoerder van FC Twente viel in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (2-0) uit met een bovenbeenblessure en werd toen al vervangen door Joachim Andersen. Twente-trainer Alfred Schreuder kan centraal in de achterhoede ook kiezen voor Cuco Martina of de multifunctionele Renato Tapia. Verdediger Darryl Lachman is op zijn beurt onlangs in ongenade gevallen bij Schreuder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.