Schaken opnieuw op de reservebank bij Feyenoord

Feyenoord begint in het uitduel met Vitesse met Samuel Armenteros als rechtsbuiten. De aanvaller moet aanvoerder Graziano Pellè samen met linksbuiten Jean-Paul Boëtius van goede voorzetten gaan voorzien.

Schaken opnieuw op de reservebank bij Feyenoord

Door die keuzes moet Ruben Schaken op de reservebank plaatsnemen. De rechtsbuiten kreeg eerder deze week ook al te horen dat hij was afgevallen bij Oranje. Door een vormdip raakte Schaken recentelijk zijn status van ongenaakbare basisspeler kwijt. Op 22 september zat hij tegen FC Utrecht (1-0 zege) ook al op de bank.

Verder had Feyenoord-trainer Ronald Koeman weinig verrassingen in petto. Op het middenveld is Lex Immers schaduwspits en moeten Jordy Clasie en Tonny Vilhena voor de balans zorgen.

In de Rotterdamse achterhoede ontbreekt Joris Mathijsen nog altijd. Hij is wel hersteld van zijn blessureleed en zit op de bank. Zodoende vormen Stefan de Vrij (die aanvoerder af is) en Bruno Martins Indi het centrale duo. Daryl Janmaat en Miquel Nelom zijn de backs voor de neus van doelman Erwin Mulder.

De opstelling van de thuisploeg kende weinig verrassingen. De aftrap in de Gelredome is om 14.30 uur.

De volledige opstellingen:

Vitesse: Velthuizen; Leerdam, Kashia, Van der Heijden, Van der Struijk; Janssen, Pröpper, Qazaishvili; Ibarra, Havenaar, Piazon.

Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Nelom; Clasie, Immers, Vilhena; Armenteros, Pellè en Boëtius.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen