Schaken: 'Linkerrijtje moet haalbaar zijn voor ADO'

Reacties

Ruben Schaken hoopt met zijn ervaring van toegevoegde waarde te zijn voor ADO Den Haag. De buitenspeler keert na een avontuur in Azerbeidzjan terug in de Eredivisie.

Schaken: 'Linkerrijtje moet haalbaar zijn voor ADO'

De 33-jarige versterking, die een tweejarig contract tekende, claimt niet direct een leidersrol in de Hofstad. 'Dat moet automatisch gaan. Ik probeer de jonge spelers mee te geven wat er nodig is om stappen te maken in de topsport. Ik neem aan dat voor veel jongens ADO niet het eindstation is, dan moet je die gasten motiveren', legt Schaken op het videokanaal van de club uit.

De aanvaller heeft hoge verwachtingen van zijn Haagse avontuur. 'Ik wil zoveel mogelijk spelen en met ADO succesvol zijn. De selectie ken ik een beetje en het linkerrijtje moet in ieder geval haalbaar zijn', vertelt de transfervrije aanwinst van de nummer dertien van het voorbije seizoen.

De seizoensopener tegen PSV (8 augustus) komt wellicht nog te vroeg voor de buitenspeler. 'Ik heb nog wel een inhaalslag te maken omdat ik nu pas aansluit. In de vakantie heb ik wel voor mezelf getraind', aldus Schaken, die direct na zijn presentatie aan de slag ging met de conditietrainer van de Hagenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.