Sampdoria verwelkomt Eto'o

Reacties

Samuel Eto'o (33) vervolgt zijn loopbaan bij het Italiaanse Sampdoria, dat via Twitter zijn komst aankondigde. Het verblijf van de Kameroener bij Everton bleek het afgelopen half jaar geen succes.

Sampdoria verwelkomt Eto'o

Bij de verrassende nummer vier van Italië hoopt Eto'o zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Op Goodison Park kwam hij tot veertien competitie-optredens, maar alleen tegen Burnley (tweemaal) en Chelsea (één keer) kwam hij tot scoren. In de Europa League scoorde hij op bezoek bij het Russische Kuban Krasnodar. De laatste weken moest Eto'o het hooguit doen met een rol als invaller.

Vorig seizoen speelde de Afrikaanse vedette nog voor Chelsea, waar hij een contract voor één seizoen had. Na zijn vertrek uit Londen doken er geruchten op dat zijn volgende werkgever wel eens Ajax zou kunnen worden. Van een overstap naar Amsterdam kwam het evenwel nooit.

Eto'o begon zijn carrière bij Real Madrid, dat hem nog verhuurde aan Leganés, Espanyol en Real Mallorca. Nadat die laatste club hem definitief overnam en Eto'o daar veel indruk maakte, lijfde Barcelona hem in. Via Internazionale, FC Anzhi, Chelsea en Everton keert de aanvaller nu dus terug in de Serie A.

Via onderstaande tweet maakte Sampdoria bekend dat de komst van Eto'o aanstaande is. Voor welke periode de spits bij de Italiaanse club tekent, is nog niet bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.