Sabella spreekt vertrouwen uit in Romero

Reacties

Sergio Romero hoeft niet te vrezen voor zijn basisplaats op het WK. De 27-jarige doelman is tweede keus bij AS Monaco, maar voor bondscoach Alejandro Sabella blijft Romero de onbetwiste nummer één van Argentinië.

Sabella spreekt vertrouwen uit in Romero

Afgelopen zomer vertrok Romero op huurbasis van Sampdoria naar het ambitieuze Monaco, maar in het vorstendom verloor de voormalig AZ-keeper - die in de periode 2007-11 onder contract stond in Alkmaar - de concurrentiestrijd van Danijel Subasic. Romero kwam nog niet in actie in de Ligue 1 en moest het tot dusver doen met vier bekerwedstrijden.

Sabella overweegt echter niet om voor een andere doelman te kiezen. 'Hij speelde een goede wedstrijd tegen Roemenië', refereerde de bondscoach aan de vriendschappelijke interland van vorige week, die dankzij enkele goede ingrepen van Romero in 0-0 eindigde. 'Het blijft natuurlijk ook een geweldige keeper. Helaas heeft hij geen basisplaats weten te bemachtigen bij zijn club. Maar hij zal altijd spelen onder mij, tenzij hij geblesseerd is.'

Sinds zijn debuut in 2009 keepte Romero al 44 interlands namens Argentinië. Zijn contract met Sampdoria loopt nog tot de zomer van 2015.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.