Rutten: 'Vermeer heeft uitverkiezing dik en dik verdiend'

Reacties

Fred Rutten is uitermate tevreden over de recente prestaties van Feyenoord. De coach van de Rotterdammers roemde Lex Immers en Kenneth Vermeer in de aanloop naar het uitduel met Vitesse van zondag.

Rutten: 'Vermeer heeft uitverkiezing dik en dik verdiend'

Het duel in Arnhem kan voor Feyenoord al de zesde overwinning op rij worden in competitieverband. Bovendien werd donderdag NK Rijeka in de Europa League met 2-0 verslagen.

'Het team maakt een goede indruk. We zijn ons aan het ontwikkelen in onze manier van voetballen', aldus Rutten, die met Feyenoord nog een andere imposante statistiek overeind wil houden in Arnhem. In de vier uitduels in de competitie kreeg Feyenoord nog geen enkele tegengoal dit seizoen.

Voor de verklaring van die fraaie cijfers wijst Rutten op het collectief, al stipt hij wel enkele uitblinkers aan. 'Iedereen heeft de bereidheid om elkaars fouten te herstellen. Lex Immers treedt bijvoorbeeld zelfs wel eens als reparateur op. We vallen met elf man aan en verdedigen met elf man', aldus de Feyenoord-trainer, die verheugd reageerde op de uitnodiging die doelman Vermeer kreeg voor Oranje. 'Als ik naar zijn prestaties kijk, heeft Kenneth dat dik en dik verdiend.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.