Rutten kiest voor El Ahmadi, Immers en Manu

Reacties

Feyenoord-trainer Fred Rutten heeft opnieuw enkele wijzigingen doorgevoerd in zijn basiself. Karim El Ahmadi en Lex Immers keren na (licht) blessureleed terug en Elvis Manu mag vanaf de aftrap starten in het uitduel met Go Ahead Eagles, dat midweeks nog te sterk was.

Rutten kiest voor El Ahmadi, Immers en Manu

Feyenoord verloor woensdag in Deventer voor de vierde keer op rij. Voorafgaand aan de bekeruitschakeling (2-0) mondden de duels met Willem II (1-2), Sevilla (2-0) en aartsrivaal Ajax (0-1) uit in nederlagen. Het kwartet verliespartijen vormde de eerste optredens van doelman Kenneth Vermeer, die dus nog altijd wacht op zijn eerste punten met de Rotterdammers.

Voor zijn neus krijgt Vermeer opnieuw te maken met Luke Wilkhshire, Sven van Beek (die in de voorselectie van Oranje werd verkozen), Terence Kongolo en Miquel Nelom. Routinier Joris Mathijsen zit dus wederom op de bank.

Omdat Immers terugkeert op een middenveld met Jordy Clasie en El Ahmadi, lijkt Jens Toornstra door te schuiven naar de rechtsbuitenpositie. Al kan Toornstra ook op een viermansmiddenveld uit de voeten. Manu begint ten koste van Jean-Paul Boëtius en moet samen met Colin Kazim-Richards voor goals gaan zorgen. Ook Ruben Schaken start niet, hij zit zelfs op de tribune.

De aftrap in De Adelaarshorst is om 20.45 uur. Bij een nieuwe nederlaag zal de druk op Rutten, én de clubleiding, alleen maar meer toenemen.

De opstelling van Feyenoord:
Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Toornstra, Kazim-Richards, Manu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.