Boëtius strijdvaardig: 'We willen nu punten pakken'

Reacties

Feyenoord verloor woensdag met 2-0 van Go Ahead Eagles in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi, maar zaterdagavond is het tijd voor revanche. Dat stelt Jean-Paul Boëtius, die met de Rotterdammers opnieuw op bezoek gaat in Deventer.

Boëtius strijdvaardig: 'We willen nu punten pakken'

'We zitten nu in een zure appel, daar moeten we doorheen bijten. Hoe zuur de appel ook is. We willen nu punten pakken', aldus de vleugelaanvaller tegenover Feyenoord TV. Zelf heeft Boëtius ook last van een vormdip. 'Ik kan nog niet zeggen of het beter met me gaat. Dat ik vrij word in mijn hoofd, is wel weer het geval. Ik leg mezelf geen druk meer op. Nu moet het voetballende gedeelte er nog uitkomen.'

Van de eerste elf wedstrijden verloor Feyenoord er liefst zes. Afgelopen woensdag in Deventer zelfs al voor de vierde keer op rij. Daardoor wacht de ploeg van trainer Fred Rutten al vijf duels op een overwinning, want voor de nederlagen tegen achtereenvolgens Willem II (1-2), Sevilla (2-0), Ajax (0-1) en Go Ahead Eagles (2-0) speelde Feyenoord gelijk op bezoek bij FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.