Rutten kan tegen AZ wél beroep doen op Clasie

Reacties

Hoewel een knieblessure Jordy Clasie dinsdagavond in de oefeninterland tegen Spanje aan de kant houdt, kan Feyenoord-trainer Fred Rutten zondag tegen AZ gewoon een beroep op hem doen.

Rutten kan tegen AZ wél beroep doen op Clasie

De middenvelder verliet maandag het trainingskamp van Oranje met lichte knieklachten. Clasie zou in het oefenduel in De Arena hebben gespeeld, gaf bondscoach Guus Hiddink maandag tijdens de persconferentie toe.

Zaterdag viel de Feyenoord-middenvelder nog verrassend buiten de basis voor het EK-kwalificatieduel met Turkije (1-1). Hij trainde immers in de aanloop naar de interland in De Arena steeds bij de basisspelers. Uiteindelijk kreeg Nigel de Jong toch de voorkeur.

 Clasie koos er vervolgens voor in Rotterdam verder te herstellen van de lichte knieklachten, zodat zijn meespelen tegen AZ niet in gevaar komt. Feyenoord heeft als nummer drie, een plek die recht geeft op deelname aan de Europa League, vier punten voorsprong op nummer vier AZ.

Rutten kan tegen AZ ook beschikken Colin Kazim-Richards. De spits viel vorige week zondag al in tegen PSV en deed hetzelfde afgelopen zaterdag namens Turkije tegen Oranje (1-1). Luke Wilkshire is volledig hersteld van zijn hamstringblessure en eveneens inzetbaar tegen de Alkmaarders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.