Rutjes moet bij NAC Breda opvolger van Van As worden

Reacties

Graeme Rutjes staat op het punt om de nieuwe technisch directeur van NAC Breda te worden. De oud-international moet per 1 februari de opvolger van de vertrokken Jeffrey van As worden.

Rutjes moet bij NAC Breda opvolger van Van As worden

Dat laat de Eredivisieclub op de eigen website weten. NAC maakt bekend dat het op hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt met Rutjes, die een contract voor twee jaar en vijf maanden zal tekenen met een optie voor nog een seizoen.

De oud-speler van Excelsior, KV Mechelen en Anderlecht zat sinds 2011 in de raad van commissarissen van Feyenoord, waar hij verantwoordelijk was voor de technische zaken en als klankbord voor technisch directeur Martin van Geel fungeerde. Die taken legt hij nu leer.

Volgens NAC kiest Rutjes voor een vervolg van zijn loopbaan bij De Parel van het Zuiden vanwege de potentie en een grote en trouwe achterban van supporters en sponsors. Rutjes zal bij NAC samen met trainer Nebojsa Gudelj en hoofd jeugdopleiding Geert Brusselers het technisch beleid voeren. Zo moeten er meer zelfopgeleide spelers gaan doorbreken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.