Rummenigge maakt einde aan speculaties over Kroos

Reacties

Toni Kroos speelt ook volgend seizoen voor Bayern München. Ondanks die verzekering van Karl-Heinz Rummenigge staan er vraagtekens bij de toekomst van de middenvelder.

Rummenigge maakt einde aan speculaties over Kroos

Kroos (24) is een van de weinigen bij Bayern wiens contract tussentijds nog niet is verlengd. Naar verluidt zijn de onderhandelingen gestaakt vanwege een te groot verschil tussen vraag en aanbod. Dat was ook aanleiding voor geruchten over een op handen zijnde transfer van de Duitse international.

Opvallend genoeg geldt Manchester United als een van de beoogde bestemmingen van Kroos. De Engelse formatie ontvangt dinsdag de Duitse kampioen op Old Trafford in de eerste kwartfinale van de Champions League.  

Maar een overstap op korte termijn is niet aan de orde. Kort voor het vertrek naar Manchester heeft Rummenigge alle speculaties over een vertrek van Kroos beëindigd. 'Hij zal volgend seizoen zeker bij ons spelen', zei de bestuursvoorzitter van Bayern.

Maar de vraag blijft wat daarna gebeurt. Het contract van Kroos loopt tot medio 2015. Als Bayern nog een transfersom wil krijgen voor de middenvelder, dan moet een overgang daarvóór plaatsvinden. Of de onderhandelingen moeten toch leiden tot een nieuw contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.