Rummenigge belde Robben: 'Hij loopt thuis chagrijnig rond'

Reacties

Volgens voorzitter Karl-Heinz Rummenigge kan zijn club Bayern München eigenlijk niet zonder Arjen Robben, die vorig maand tijdens zijn rentree in een oefenduel opnieuw geblesseerd raakte. De buitenspeler liep een spierblessure op aan zijn bovenbeen.

Rummenigge belde Robben: 'Hij loopt thuis chagrijnig rond'

'We hebben Arjen Robben hard nodig bij Bayern. Misschien hadden we met hem in de return van de halve finale tegen Atlético Madrid wel de goal gemaakt die we nodig hadden om de Champions League-finale te bereiken', zei Rummenigge tegen de Beierse krant TZ.

De voorzitter van de regerend Duits kampioen belde onlangs nog naar Robben vanuit het Amerikaanse Chicago. Volgens Rummenigge is de Nederlandse sterspeler de meest ontevreden persoon als hij geblesseerd raakt. 'Ik heb hem gebeld omdat ik weet dat hij thuis chagrijnig rondloopt. De medische staf doet er alles aan om hem weer wedstrijdfit te krijgen'.

Bayern begint voor het echie op zondag 14 augustus met het duel om de Duitse Super Cup met Borussia Dortmund. Het weekend daarna gaat de Rekordmeister op bezoek bij Carl Zeiss Jena voor de DFB-Pokal. De Bundesliga start voor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti pas op 26 augustus met een thuiswedstrijd tegen Werder Bremen. Robben, die ongeveer zes weken aan de kant staat, mist een deel van de seizoenstart van zijn club. Ook zijn deelname aan de start van de WK-kwalificatiereeks met Oranje in Zweden van volgende maand staat op de tocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.