Ronaldo wijst Real met vijf treffers de weg tegen Espanyol

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft namens Real Madrid flink huisgehouden bij Espanyol. De Portugees was met vijf treffers en een assist betrokken bij de voltallige productie van de Madrilenen (0-6).

Ronaldo wijst Real met vijf treffers de weg tegen Espanyol

Ronaldo was tijdens de eerste twee duels van De Koninklijke bij geen enkel doelpunt betrokken, maar snoerde de critici binnen twintig minuten met een zuivere hattrick de mond. En hij nam daarna ook bepaald geen gas terug.

Op aangeven van Luka Modric mikte Ronaldo in de zevende minuut zijn eerste van de middag binnen. Bij een penalty - Gareth Bale werd gevloerd – koos hij wederom de rechterhoek en na een voorzet van Bale duwde hij zijn derde in het dak van het doel.

Voor het halfuur schotelde Ronaldo Karim Benzema bij de tweede paal de 0-4 voor, waarna Ronaldo in de tweede helft zijn eigen gemiddelde nog wat opschroefde. Dat mede door goed voorbereidend werk van wederom Bale en Lucas Vázquez.

Met zijn vijf treffers ging Ronaldo clublegendes Alfredo Di Stéfano en Raúl voorbij op de eeuwige topschutterslijst van La Liga en mag hij zich in competitieverband topscorer aller tijden noemen van Real Madrid met 230 goals.

Real staat door de zege in elk geval een paar uurtjes bovenaan in de Primera División. De Madrilenen pakten zeven punten in hun eerste drie duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.