Ronaldo verdient na megacontract meer bij Nike dan bij Real

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft een nieuw megacontract gesloten met sportmerk Nike. De aanvaller gaat per jaar zelfs meer opstrijken via zijn persoonlijke sponsor dan via zijn club Real Madrid.

Ronaldo verdient na megacontract meer bij Nike dan bij Real

Ronaldo heeft een contract voor onbepaalde tijd afgesloten met Nike. De nieuwe verbintenis levert de Portugese superster liefst 24 miljoen euro per jaar op. Ter vergelijking: bij Real Madrid ontvangt Ronaldo sinds hij afgelopen maandag een nieuw contract tekende 23,6 miljoen euro.

'Ik heb een geweldige band met dit merk. Ik heb veel goede vrienden binnen het bedrijf, we werken samen als één familie. Dit is mijn merk', reageert Ronaldo op de website van Nike. De Portugees is één van de belangrijkste gezichten van Nike. De linkerspits is de meest populaire atleet ter wereld op social media en promoot via die weg veel van de artikelen van het sportmerk.

Ook sportief gaat het Ronaldo nog altijd voor de wind. Afgelopen zomer werd hij Europees kampioen met Portugal en namens Real Madrid was hij tot nu toe goed voor 372 doelpunten in 360 wedstrijden. Sinds zijn komst van Manchester United in 2009 won CR7 twee keer de Champions League met De Koninklijke.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.