Ronaldo haalt pensioen bij Real Madrid na bereiken akkoord

Reacties

Cristiano Ronaldo en Real Madrid hebben een akkoord bereikt om het in 2018 aflopende contract van de 31-jarige Portugees met drie jaar te verlengen tot halverwege 2021, zo berichten verschillende Spaanse media.

Ronaldo haalt pensioen bij Real Madrid na bereiken akkoord

Real Madrid is van plan om het resultaat van de maandenlange onderhandelingen komende week officieel aan te kondigen.

Recent zetten Toni Kroos, Luka Modric en Gareth Bale al hun handtekening onder een nieuwe overeenkomst. Details over de hoogte van het salaris en de gelimiteerde afkoopsom zijn nog niet bekend, maar volgens de krant Marca wordt Ronaldo in elk geval de best betaalde speler van de Champions League-houder.

Als de meervoudig Gouden Bal-winnaar zijn contract uitdient, is hij 36 jaar en heeft hij twaalf seizoenen voor Real Madrid gespeeld. Ronaldo maakte in 359 officiële duels het onvoorstelbare aantal van 371 doelpunten, waarmee hij de meest trefzeker speler aller tijden is in de geschiedenis van Los Merengues. De Portugees won met Real Madrid onder meer tweemaal de Champions League en één keer de landstitel.

Met het nieuwe contract komt definitief een einde aan de geruchten dat Ronaldo terugkeert naar Manchester United of een lucratieve overstap maakt naar Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.