Ronaldo hard op weg naar productiefste seizoen ooit

Reacties

Met zijn hattrick tegen Sevilla maakte Cristiano Ronaldo voor het vijfde seizoen op rij meer dan vijftig doelpunten voor Real Madrid. De dertigjarige aanvaller nam daarmee ook weer de leiding over in het topscorersklassement van Lionel Messi.

Ronaldo hard op weg naar productiefste seizoen ooit

Met liefst 53 doelpunten tot op heden is de Portugees wederom bezig met een zeer productief seizoen. De Portugese aanvaller, in de Primera División goed voor 42 goals (twee meer dan Messi), is hard op weg om zijn productiefste jaargang te evenaren.

In de jaargang 2011/12 kwam de vedette van De Koninklijke tot zestig goals in 55 officiële duels. Momenteel heeft Ronaldo er 49 wedstrijden opzitten en kan er nog minimaal vijf in actie komen, mits hij niet geblesseerd raakt en Real de finale van de Champions League niet weet te bereiken.

De ex-speler van Manchester United is niet alleen goed voor veel goals, ook stelt hij zijn ploeggenoten veelvuldig in staat om te scoren. Ronaldo gaf tot nu toe twintig assists, meer dan al zijn voorgaande seizoenen in dienst van Real. Lees in dit Premium-Artikel meer over de prestaties van Ronaldo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.