'Roma spaart Doumbia en Gervinho voor Feyenoord'

Reacties

Seydou Doumbia en Gervinho, die zich deze week met Ivoorkust tot kampioen van Afrika kroonden, staan dit weekend nog niet in de basis bij AS Roma. De twee worden gespaard met het oog op de duels met Feyenoord en Juventus.

'Roma spaart Doumbia en Gervinho voor Feyenoord'

Doumbia, die eind januari overkwam van CSKA Moskou, meldde zich vandaag voor het eerst op het trainingscomplex van AS Roma en zal worden opgenomen in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Parma van zondag. De spits zal echter niet in de basis beginnen, meldt La Gazzetta dello Sport. Ook Gervinho begint op de bank tegen de hekkensluiter.

Trainer Rudi Garcia wil geen risico nemen met de twee aanvallers, omdat er voor Roma de komende weken een aantal cruciale duels op het programma staat. Roma speelt donderdag thuis tegen Feyenoord in de Europa League en reist een week later af naar Rotterdam. Vier dagen daarna ontvangt de nummer twee van de Serie A koploper Juventus.

Roma kan tegen Feyenoord sowieso niet beschikken over de geblesseerden Leandro Castán, Juan Iturbe, Kevin Strootman en Victor Ibarbo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.