Feyenoord hoeft geen rekening te houden met Ibarbo

Reacties

AS Roma kan de komende vijf weken waarschijnlijk niet beschikken over nieuweling Victor Ibarbo. De aanvaller mist zodoende beide Europa League-duels met Feyenoord.

Feyenoord hoeft geen rekening te houden met Ibarbo

De club heeft bevestigd dat Ibarbo een kuitblessure heeft opgelopen die hem vermoedelijk vijf weken aan de kant houdt. Dat deed Roma tijdens de officiële presentatie van de aanvaller, die dinsdag nog debuteerde. In het bekerduel met Fiorentina (0-2 nederlaag) viel hij na 72 minuten in voor clubicoon Francesco Totti.

Tussen zijn invalbeurt en de persconferentie waarop hij werd gepresenteerd liep Ibarbo dus een kuitblessure op. Een hard gelag voor Roma, dat hem een paar dagen geleden nog huurde van Cagliari om de aanvallende opties wat te vergroten. De 24-jarige Colombiaan zal nu echter ontbreken in de dubbele ontmoeting met Feyenoord.

Donderdag 19 februari staat de heenwedstrijd in Italië op de rol, een week later komen de Romeinen naar Rotterdam-Zuid. Tijdens die duels moet trainer Rudi Garcia het ook al doen zonder Kevin Strootman en Juan Iturbe, die allebei onlangs flinke knieblessures opliepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.