Roger Schmidt haalt Di María terug naar Benfica

Reacties

Ángel Di María maakt de overstap naar Benfica. De Argentijn liep uit zijn contract bij Juventus en genoot dus een transfervrije status. Bij Benfica krijgt Di María te maken met Roger Schmidt als trainer.

Roger Schmidt haalt Di María terug naar Benfica
© Pro Shots

Na een seizoen bij Juventus hield Di María het alweer voor gezien bij De Oude Dame. De middenvelder annex buitenspeler heeft een indrukwekkend rijtje clubs achter zijn naam staan. Na zijn doorbraak in Europa bij Benfica kwam hij via Real Madrid, Manchester United en Paris Saint-Germain bij Juventus terecht. Nu keert hij terug op het oude nest in Lissabon.

Di María tekent een contract voor één seizoen in Portugal. Afgelopen seizoen kwam de 35-jarige Argentijn 26 competitiewedstrijden in actie voor Juventus, waarvan vijftien als basisspeler. Daarin was hij goed voor vier treffers en vier assists.

Met landskampioen Benfica gaat de 132-voudig international van Argentinië volgend seizoen de Champions League in. Di María wordt bij Benfica ploeggenoot van Orkun Kökçü, David Neres, Fredrik Aursnes en landgenoot Nicolás Otamendi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.