Roefs debuteert in voorselectie Jong Oranje na veelbelovende start bij NEC

Reacties

Michael Reiziger heeft een debutant opgenomen in de 29-koppige voorselectie van Jong Oranje. Doelman Robin Roefs is de enige nieuwe naam bij de Nederlandse beloften, die volgende maand in de EK-kwalificatiereeks aantreden tegen Gibraltar en Zweden.

Roefs debuteert in voorselectie Jong Oranje na veelbelovende start bij NEC
© Pro Shots

Roefs, die zeven keer speelde voor Oranje Onder-19, wordt beloond voor zijn succesvolle eerste wedstrijden in het eerste van NEC. De twintigjarige keeper verving Jasper Cillessen in de wedstrijd tegen FC Utrecht nadat de routinier geblesseerd was geraakt. Roefs keepte daarna ook tegen Vitesse, SC Heerenveen en Almere City FC.

Tegen Almere passeerde trainer Rogier Meijer Cillessen nog en dus mocht Roefs opnieuw starten. Komende zondag tegen AZ moet Roefs het echter weer doen met een plek op de bank, maar het talent heeft in ieder geval zijn visitekaartje afgegeven.

NEC levert net als Ajax en AZ vier spelers voor de voorselectie van Jong Oranje. Naast Roefs zitten ook ploeggenoten Youri Baas, Dirk Proper en Sontje Hansen bij de groep. Ryan Gravenberch, die zich eerder tot teleurstelling van Reiziger afmeldde voor Jong Oranje, is opnieuw niet opgeroepen door de trainer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Roefs
Meer over R. Roefs
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.