Rodgers ziet toekomst voor Liverpool rooskleurig in

Reacties

Manager Brendan Rodgers heeft er alle vertrouwen in dat Liverpool zich in de tweede seizoenshelft nog gaat mengen in de strijd om een plek bij de topvier, om zo net als vorig seizoen Champions League-voetbal af te dwingen.

Rodgers ziet toekomst voor Liverpool rooskleurig in

Rodgers leek zijn baan na de uitschakeling in de CL-groepsfase tegen FC Basel (1-1) niet meer zeker. Juist na dat teleurstellende gelijkspel richtte Liverpool zich in de Premier League op. De 1-0 zege van zaterdag op Sunderland was de derde in vier competitiewedstrijden. In officiële duels zijn The Reds inmiddels alweer zeven duels ongeslagen.

De laatste twee wedstrijden won Liverpool zonder inbreng van Raheem Sterling. De twintigjarige aanvaller genoot van een welverdiende vakantie in zijn geboorteland Jamaica. 'Ik had het idee dat we het beste in Raheem naar boven brengen als hij even rust zou krijgen. Hij zal volgende week terugkeren', lichtte Rodgers die keuze toe bij Sky Sports.

Omdat ook Daniel Sturridge bijna is hersteld van een hamstringblessure heeft Liverpool spoedig weer de beschikking over zijn beste twee aanvallers. Dan kan de inhaalrace, met een nieuwe 3-4-3-formatie, definitief worden ingezet. Als nummer vier Southampton zondag tegen Manchester United geen punten pakt is het gat met de vierde plek nog maar vier punten.

'En het mooie is: we zijn altijd beter geweest in de tweede helft van het seizoen. En dat is het moment waarop de prijzen worden verdeeld', stelt Rodgers. 'We zullen Raheem en Sturridge weer helemaal fris terugkrijgen. Bovendien gaat Adam Lallana nog zijn rentree maken. Het loopt precies zoals we gehoopt hadden dat het zou lopen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.