Rodgers: 'Dit seizoen in topvier eindigen én FA Cup winnen'

Reacties

Ondanks de slechte start van dit seizoen staat Liverpool er weer goed voor en Brendan Rodgers hoopt dit te bekronen met een prijs. Naast het winnen van de FA Cup aast de manager op een topvier-klassering.

Rodgers: 'Dit seizoen in topvier eindigen én FA Cup winnen'

Sinds de jaarwisseling is Liverpool in competitieverband als enige ongeslagen in de Premier League. In negen duels vergaarden The Reds liefst 23 punten, waardoor de ploeg van Rodgers nog maar drie punten achterstand heeft op de Arsenal. De club uit Noord-Londen bezet de derde plaats, die aan het einde van dit seizoen rechtgeeft op een plek in de groepsfase van de Champions League.

'Mijn eerste jaar bij deze club stond in het teken van aanpassen', stelt Rodgers. 'Vorig seizoen was het doel om terug te keren in de Champions League. En dat lukte. Deze jaargang heb ik het gevoel dat we klaar zijn om prijzen te winnen. Als we eindigen in de topvier én een prijs winnen, dan is het seizoen geslaagd.'

Liverpool, dat nu de vijfde plaats bezet in de Premier League, komt zondag in de kwartfinale van de strijd om de FA Cup uit tegen Blackburn Rovers. De club uit het Championship komt op bezoek, waardoor de weg naar de laatste vier open lijkt te liggen. Twee weken later komt nummer vier Manchester United naar Anfield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.