Roda JC ziet belangrijke rol weggelegd voor Van Duinen

Reacties

Onder de nieuwe trainer Yannis Anastasiou, die vorige week voor één seizoen tekende, wil Roda JC Kerkrade de aanval zoeken. Clubleiding en achterban hekelden het behoudende voetbal van Darije Kalezic.

Roda JC ziet belangrijke rol weggelegd voor Van Duinen

Zijn Griekse opvolger, voorheen zelf spits, moet nu zorgen voor meer spektakel. Een systeem met vleugelspitsen heeft zijn voorkeur. Roda legde met Mikhail Rosheuvel al een buitenspeler vast. De 25-jarige Amsterdammer komt over van SC Cambuur en tekende voor twee jaar. De Eredivisionist gooide ook een lijntje uit naar vleugelaanvaller Jody Lukoki, die nog twee jaar vastligt bij het Bulgaarse Ludogorets. Zijn toekomst bij die club is ongewis, evenals zijn haalbaarheid voor Roda JC.

De club ziet in de voorhoede in elk geval een prominente rol weggelegd voor Mike van Duinen. De Hagenaar speelde het afgelopen half jaar op huurbasis in Limburg en richt zich nu op een rentree bij zijn Duitse werkgever Fortuna Düsseldorf. Daar is de afgelopen maanden vrijwel de gehele technische afdeling vervangen. De spits werkt met een privétrainer om zo fit mogelijk aan de voorbereiding te kunnen beginnen, maar moet gissen naar zijn perspectieven in Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.