Roda JC huurt Kazachstaans international Zhukov

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft met Georgi Zhukov per direct 'een box-to-box-speler' aangetrokken. De 21-jarige Kazak komt op huurbasis over van Standard Luik en is daarmee alweer de zesde winterse aanwinst voor de Limburgse Eredivisionist.

Roda JC huurt Kazachstaans international Zhukov

Zhukov kwam het afgelopen jaar uit voor FK Astana, dat uitkwam in de Champions League. De tweevoudig international sluit per direct aan bij de selectie van trainer Darije Kalezic. 'Hij traint vandaag voor het eerst mee', bevestigde technisch directeur Ton Caanen bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

De Limburgers zijn met de komst van de centrale middenvelder nog niet klaar op de transfermarkt. Roda JC versterkte zich afgelopen week al met middenvelder Ugur Inceman, aanvaller Kristoffer Peterson, spits Rydell Poepon en centrale verdediger Marcos Gullón en nam vlak voor de jaarwisseling verdediger Jordy Buijs al over van SC Heerenveen. Caanen hoopt nog een spits toe te voegen aan dat rijtje. Caanen: 'We doen strategisch, als op een schaakbord, steeds weer een zetje.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.