Van Duinen kan bij Roda JC terugkeren in Eredivisie

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft Mike van Duinen op het oog als aanvallende versterking. De 24-jarige spits van Fortuna Düsseldorf kwam sinds zijn overgang van ADO Den Haag, afgelopen zomer, nog maar weinig aan spelen toe in de Tweede Bundesliga.

Van Duinen kan bij Roda JC terugkeren in Eredivisie

Roda JC versterkte zich afgelopen week met liefst vier spelers: middenvelder Ugur Inceman (34, afomstig van Konyaspor), aanvaller Kristoffer Peterson (21, gehuurd van FC Utrecht), spits Rydell Poepon (28, van FK Qarabag) en centrale verdediger Marcos Gullón (26, van Apollon Limassol). Vlak voor de jaarwisseling nam de club verdediger Jordy Buijs (27) al over van SC Heerenveen. Roda JC kon de aanwinsten tot dusverre zelf bekostigen, dankzij de financiële speelruimte die vrijkwam door het tussentijdse vertrek van Gibril Sankoh en Richmond Boakye.

De club had de aangeboden hulp van investeerder en clubeigenaar Frits Schrouff niet nodig. Nog niet. Roda is namelijk nog niet uitgewinkeld. Het hoopt naast Poepon nog een extra spits aan te trekken, alleen al gezien de blessuregevoeligheid van Tomi Juric. De Australiër keerde met knieklachten terug van het trainingskamp in Portugal en is vier tot zes weken niet inzetbaar voor de Limburgers. Daarom is Roda JC uitgekomen bij Van Duinen. De Hagenaar komt het best tot zijn recht als centrumspits, maar kan eventueel ook op de flanken uit de voeten.

Het afgelopen seizoen naar de Eredivisie gepromoveerde Roda JC Kerkrade bezet halverwege het seizoen de vijftiende plaats. De voorsprong op SC Cambuur en FC Twente bedraagt drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.