Roda haalt Turkse middenvelder Inceman

Reacties

Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de Duitse Turk Ugur Inceman, die overkomt van Konyaspor. De 34-jarige in Aken geboren middenvelder heeft een contract tot medio 2017 getekend bij de Limburgse club.

Roda haalt Turkse middenvelder Inceman

Inceman begon zijn loopbaan bij Alemannia Aachen en belandde via FC Sankt Pauli en Greuther Fürth in de Turkse competitie. Tussen 2008 en 2010 speelde de middenvelder voor Besiktas, dat hem later naar Antalyaspor zag vertrekken. Konyaspor vormde de laatste Turkse werkgever voor Inceman, die dit seizoen op de bank belandde en slechts zes keer in de basis begon. Verspreid over anderhalf jaar kwam Inceman tot 36 optredens voor de club.

Sinds het seizoen 2010/11 pakte Inceman veertig gele kaarten in de Süper Lig. Van de middenvelders in de Turkse competitie kreeg alleen Yigit Incedemir vaker geel. In 2004 debuteerde Inceman voor de nationale ploeg van Turkije. Het bleef bij één interland. Technisch directeur Ton Caanen verwacht veel van de routinier, zo vertelt hij op de clubsite. 'Hij heeft een enorme drive en beschikt over een schat aan ervaring.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.