Roda JC en De Graafschap vechten om transfervrije Peters

Reacties

Cas Peters staat voor een avontuur in de Eredivisie. De spits, die eerder deze maand vertrok uit Portugal, kan tekenen bij Roda JC Kerkrade en De Graafschap.

Roda JC en De Graafschap vechten om transfervrije Peters

Peters (22, foto) tekende aanvankelijk bij het Portugese Nacional Madeira, maar die club kwam zijn financiële verplichtingen niet na. De spits mocht wel blijven, maar dan ineens tegen mindere financiële voorwaarden. Omdat Peters nog niet ingeschreven was bij de Portugese bond en nog geen officiële wedstrijden voor zijn nieuwe club gespeeld had, kan hij nu gaan en staan waar hij wil. Zijn contract met FC Emmen, waarvoor hij afgelopen seizoen 23 keer scoorde, liep deze zomer af.

Roda lijkt de beste papieren te hebben om Peters in te lijven, maar ook De Graafschap heeft de hoop op de Oldenzaler nog niet opgegeven. De Superboeren toonden eerder ook al interesse. De Graafschap is naarstig op zoek naar een extra aanvaller, nu Dean Koolhof met een liesbreuk een halfjaar uit de roulatie is.

Mocht het de Doetinchemmers niet lukken om Peters te contracteren, dan is ook Glynor Plet (28) nog een alternatief. De voormalige spits van onder meer FC Twente, Heracles Almelo en Go Ahead Eagles staat nu nog onder contract bij het Belgische SV Zulte Waregem, maar mag uitkijken naar een andere club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.