De Graafschap richt vizier op drie ervaren krachten

Reacties

Het op peil brengen van de selectie gaat bij De Graafschap niet over rozen. De komende weken hoopt de promovendus zeker nog op drie aanwinsten.

De Graafschap richt vizier op drie ervaren krachten

Een linksback, linkermiddenvelder en spits moeten er zeker nog bij. Het liefst trekt De Graafschap voor die posities ervaren spelers aan. 'We hebben ons wensenplaatje, maar het is nog niet zo eenvoudig om in dit stadium de juiste spelers te vinden', laat technisch manager Peter Hofstede (foto) weten aan Voetbal International.

'Natuurlijk willen we onze selectie vorm geven, alleen het moet allemaal wel passen. Die tweestrijd is continu bezig', vervolgt Hofstede, die onlangs Cas Peters al door zijn vingers zag glippen. De spits verkoos een transfer van FC Emmen naar Nacional Madeira boven De Graafschap.

'Hij was voor ons de ideale man en we hadden een paar hele goede gesprekken met hem, alleen komt dan een aanbieding uit het buitenland voorbij waar wij financieel niet aan kunnen tippen. Dan houdt het op, want het moet wel verantwoord blijven', verklaart Hofstede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.