Roda helpt NEC verder in zadel, Achilles verslaat Den Bosch

Reacties

Het kampioenschap van NEC in de Jupiler League is weer een stap dichterbij gekomen. Achtervolger Roda JC Kerkrade raakt niet alleen verder achterop, maar is na de remise tegen De Graafschap ook de tweede plaats kwijt.

Roda helpt NEC verder in zadel, Achilles verslaat Den Bosch

Roda JC Kerkrade - De Graafschap 1-1
In eigen huis tegen De Graafschap kwam Roda JC Kerkrade niet verder dan een gelijkspel. Tom Van Hyfte opende weliswaar al vroeg de score, maar kon niet voorkomen dat Karim Tarfi na de rust de eindstand bepaalde op 1-1.

Daardoor raakt koploper NEC, met zestien punten meer en een wedstrijd minder dan Roda JC, alleen maar verder uit zicht. Maar nog veel vervelender: de tweede plaats is na 28 speelronden in handen van FC Eindhoven, dat zaterdag met 3-1 te sterk was voor FC Volendam.

Achilles '29 - FC Den Bosch 2-1
Achilles '29 heeft de zevende zege van dit seizoen geboekt. De huidige nummer zestien van de Jupiler League was op Sportpark De Heikant met 2-1 te sterk voor nummer twaalf FC Den Bosch. Mehmet Gingil en Twan Smits bezorgden Achilles binnen een uur een riante 2-0 voorsprong, terwijl Barry Maguire vlak voor tijd vanaf elf meter de eindstand bepaalde op 2-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.