Roberto Carlos boycot pers na 'fictieve' interviews

Anzhi Makhachkala-trainer Roberto Carlos houdt voorlopig zijn mond. De Braziliaanse oud-international is zijn vermeende bijdrages over potentiële aankopen zat.

Roberto Carlos boycot pers na 'fictieve' interviews

De ogenschijnlijk onuitputtelijke bron voor het binnenhalen van spelers maakt Anzhi Makhachkala tot een welkom onderwerp. De Russische club wordt steevast genoemd als bestemming van de nodige toppers, terwijl ook de namen van trainers als José Mourinho en Guus Hiddink regelmatig vallen.

Roberto Carlos, die momenteel als speler-coach fungeert in Dagestan, zou daarbij geopperd hebben welke spelers op de radar staan van Anzhi. De Braziliaan spreekt echter tegen dat hij namen noemde als die van Robin van Persie of Guus Hiddink.

'Woorden over mythische aankopen worden mij toegeschreven', zei Roberto Carlos tegen het Russische Ria Novosti over de 'fictieve' interviews, die in onder meer Spanje verschenen. 'Die namen zijn soms een totale verrassing.'

De Braziliaanse oud-international is het zat. 'In geen enkel interview heb ik concreet namen genoemd. Vanaf dit moment geef ik geen nieuwe interviews meer om me volledig te concentreren op mijn werk als trainer van Anzhi.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's