Robben verliest bij Bayern-rentree in Karlsruhe

Reacties

Arjen Robben heeft zaterdag in een oefenwedstrijd van Bayern München na anderhalve maand zijn rentree gemaakt. De Oranje-international verloor bij Karlsruher SC.

Robben verliest bij Bayern-rentree in Karlsruhe

Op 24 november kwam Robben voor het laatst binnen de lijnen namens Bayern München. Door een spierblessure kwam hij na zijn optreden in de Champions League tegen Olympiakos Piraeus niet meer in actie.

Op weg naar zijn rentree moest Robben deze week afrekenen met een terugslag. Tijdens het trainingskamp in Doha werd hij geplaagd door een hardnekkige griep. Maar dat heeft hem er terug in Duitsland niet van weerhouden zaterdag binnen de lijnen te komen.

In de tweede helft maakte Robben zijn entree als vervanger van Douglas Costa. Hij kon niet voorkomen dat Bayern met 2-1 verloor van de club uit de tweede Bundesliga. Dimitrij Nazarov besliste na rust het oefenduel met een benutte strafschop, die was toegekend na een overtreding van Jérôme Boateng.

De speeltijd tegen Karlsruher SC biedt voor de Oranje-international ruimte voor een optreden op 22 januari tegen Hamburger SV, waartegen Bayern de competitie hervat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.