Robben: 'Uiteindelijk is Cocu de architect'

Reacties

Bayern München-vedette Arjen Robben toont bewondering voor het Europese succes van PSV. Volgens de voormalige PSV'er hebben de Eindhovenaren de sterke prestaties in de Champions League met name te danken aan trainer Phillip Cocu.

Robben: 'Uiteindelijk is Cocu de architect'

De buitenspeler volgt zijn ex-club op de voet en ook de prestaties in de Champions League zijn hem niet ontgaan. 'Geweldig om te zien dat ze een ronde verder zijn en jammer dat we elkaar niet hebben geloot', zegt Robben bij PSV TV.

'Petje af voor hoe PSV zich presenteerde', aldus de buitenspeler over de prestaties van de Eindhovenaren in Groep B, waarin de regerend landskampioen als tweede eindigde. 'Ik denk dat Cocu daar heel belangrijk in is. Hij moet de boel neerzetten en weet wat er gevraagd wordt in de top. Uiteindelijk is Cocu de architect.' PSV neemt het in de achtste finale op tegen Atlético Madrid.

Zelf is Robben momenteel op de weg terug na een spierblessure. De Oranje-international kan vrijdagavond zijn rentree maken, als Hamburger SV de tegenstander is bij de competitiehervatting. De aanvaller wil nog niets kwijt over zijn toekomst. 'Het gaat allereerst om dit seizoen, om prijzen pakken. Ik ga komende zomer kijken wat de planning is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.