Robben over duidelijke zege: 'Nu moeten we doorgaan'

Reacties

Arjen Robben ziet de overwinning van Bayern München op het verrassend goed presterende SC Paderborn, dat als koploper naar Beieren kwam, als een startpunt. Vanaf nu moet Der Rekordmeister beter gaan presteren.

Robben over duidelijke zege: 'Nu moeten we doorgaan'

Robben was net op tijd hersteld van een hamstringblessure om deel te nemen aan het duel dat in een 4-0 zege zou eindigen. 'Het was voor ons heel belangrijk om te winnen én een signaal af te geven', aldus Robben, die daarmee doelde op de slechts acht vergaarde punten uit de eerste vier competitieoptredens.

'We waren ook de betere ploeg', vervolgde de Oranje-international. 'We kwamen gelukkig snel op 2-0. Uiteindelijk was dit de eerste overwinning met duidelijke cijfers én veel goals. Daar moeten we nu op doorgaan.'

Trainer Pep Guardiola sprak woorden van gelijke strekking. 'We zijn nu inderdaad koploper, maar dat vind ik nog niet zo belangrijk. Ons spelniveau, dat is waar het nu om draait. En wat dat betreft ben ik best tevreden. De eerste 25 minuten hebben we goed gespeeld. De opbouw was al een stuk beter', aldus de Spanjaard, die met elf punten koploper is voor FSV Mainz 05 en Hoffenheim (beide negen punten).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.